And Caesar's spirit, ranging for revenge,
With Ate by his side come hot from hell,
Shall in these confines with a monarch's voice
Cry 'Havoc,' and let slip the dogs of war;
That this foul deed shall smell above the earth
With carrion men, groaning for burial.
(William Shakespeare, "Julius Caesar", Act III, scene 1)

donderdag 6 november 2008

Dust. No? Anybody? Dust. No? Anybody? Dust...

"Here I come to save the day...
Mighty Mouse is on his waaaaay!"




(Andy Kaufman)




En jawel, na een lange periode van stilte, is hij er terug.
Bon, ik voelde zelf de behoefte opnieuw opkomen om mijn diepste zielsberoerselen aan het papier toe te vertrouwen, om het over een poëtische boeg te smijten.


Dude, wat een maanden... Ik kan het zelfs niet aan om er even bij stil te staan. Om zot van te worden.




Sidder en beef, want uw lieftallige auteur heeft het universiteits- en het werkleven om zijn kansen te wagen bij de instelling die bekendstaat als de KHL. De "Katholieke Hogeschool Leuven", oftewel "Katholieken Haten Lawrence". G'damn Catholics. Laat mij er gewoon eerlijk in zijn dat het er best chill aantoe gaat, absoluut niet te vergelijken met de KUL. Of dat zo goed is? I dunno om eerlijk te zijn. Het 's ochtends vroeg opstaan om om kwart na acht in de les te zijn.... slopend.





En in mijn vroegere leven zou ik dan vanuit bed een luide "Fuck 'em all" hebben laten weerklinken, maar helaas, dat zit er nu helaas niet meer in. Allemaal dankzij: 1. Een vrouw genaamd "Brigitte Mommaerts", waardoor ik mij genoodzaakt zie om mij om half zeven al uit bed te slepen (aangezien het haar les is, niet omdat ze naast mij in bed ligt!!). 2. School en Wereld, het meest puntloze vak ooit.


Frustratie? Alom! Maar anyway, we overleven het wel. Zoals gewoonlijk.


Hmm, ik heb er trouwens over zitten denken om de lay-out van deze blog opnieuw aan te passen, maar uiteindelijk kreeg ik het gewoon niet over m'n hart. Deze lay-out is gewoon tè cool, en nog altijd een eerbetoon aan de blog van Colby Buzzell. Voor de mensen die geen zin hebben om terug te bladeren in deze blog: Colby Buzzell is een voormalige Irak-veteraan die tijdens zijn diensttijd in 2004-2005 zijn eigen internet-blog aangemaakt had om te vertellen over zijn belevenissen in Irak.





En ja, hij is Amerikaans. En ja, hij heeft een Nederlandse versie van "My War". En nee, het is niet fake. No room for discussion here! Maar zodus, ik kan het niet om de lay-out te veranderen. Eigenlijk heb ik dat al gedaan door de "Guernica" van Picasso, te vervangen door een pin-up.

Anyway, het is al veel te lang geleden sinds mijn vorige blog (buiten dan die "Under Construction"). Al van 17 juni weer!! Tja, weinig tijd (oftewel: goedkope uitvlucht om er onderuit te muizen omdat ik eigenlijk te lui was om een blogbericht te typen). En meer van die dingen.
Maar ik hoop natuurlijk in het vervolg weer meer blogs te kunnen maken. Op die manier heb ik het ook wel nagelaten om mensen die ik voor een langere periode niet meer gesproken heb, niet meer deelgenoot te maken van mijn dagelijkse avonturen. Waarvoor excuus.


Trouwens, Obama heeft gewonnen. Bada Bing, Bada Boom! We gaan het deze keer niet hebben over de presidentsverkiezingen. Dat ga ik overlaten voor een volgende keer ofzo. Of toch wanneer ik zin heb om Prof. Kerremans te citeren.
"Isoler la France et neutraliser la Russie". Knoop dat goed in uw oren!! Het kan u later nog goed van pas komen!! (en ik zie de mensen die die term al kennen, goedkeuren knikken). Tot zover de zinloze alinea.

Anyway, ik ga nu verder That 70's Show kijken. Het is al laat genoeg, ik heb nog drukke dagen voor de boeg, en ik wil uw leesgenot nu ook weer niet tè lang laten duren.

Peace out.

Lawrencelot
Uw blog-schrijver.

PS: Ik laat u zelf achter met wat That 70's Show. Kwestie dat u zich niet al te eenzaam moet voelen.